Voorgerechten :
€ 22 Carpaccio van Black Angus of tonijn, pesto, rucola en Parmezaan
€ 20 Kroketten van grijze garnalen, Ruby Red, kruidensla
€ 27 Gerookte paling, Belle de Fontenay, rucola, zure room met truffelolie
€ 22½ Baby kreeft, goujonnette van zeetong, stoofpotje van groenten
€ 26 Gebakken ganzenlever, meloen, crumble van Pata Grega, Pineau des Charentes
€ 20 Burrata, tomaten, pijpajuin, olijfolie, reductie van balsamico, croutons( Vegetarisch )
€ 54 / 30grs Kaviaar Acipenser Baeri royal select ( Toast, mimosa, peterselie, sjalot en zure room )
Hoofschotel :
€ 30 Zeebaars, gemarineerde tomaten in olijfolie
€ 28 Gebakken Slibtong, grijze garnalen, mousseline, frietjes
€ 55 Gegrilde tarbot op de graat, prei in truffel boter, witte wijnsaus
€ 40 Tussenribstuk ‘’Uruguay’’, graan gevoederd, groenten, frietjes en groene pepersaus of bearnaise
€ 33 Kalfskroon, oesterzwammen, tuinkers, portosaus
€ 37 Jonge duif uit Anjou, erwten, spekjes et jus natuur
€ 28 Groene asperges, noedels, ei in panko, worteltjes, linzen, gel van appel ( Vegetarisch )
Desserten :
€ 14 Assortiment van geaffineerde kaas
€ 11 Dame Blanche (vanille ijs, slagroom en warme chocolade)
€ 11 Het enige echte café glacé
€ 12 Vanille ijs met advocaat
€ 14 Gemarineerde aardbeien, coulis en ijs
€ 12 Moelleux van chocolade, crème anglaise en vanille ijs
€ 10 Sabayon met Champagne en vanille ijs
# Vanaf 5 personen max. 4 verschillende gerechten !
# Vanaf 8 personen vragen wij een menu te kiezen voor heel de tafel
# Elke allergie, intolerantie of vegetarisch melden bij de reservatie!!! Dan kunnen wij hiermee rekening houden
# sorry maar VEGAN serveren wij niet