Kaart restaurant

Printen
Menu is beschikbaar van 06-05-2022 tot 30-05-2022
Kaart restaurant

Voorgerechten :

€ 22 Gerookte zalm, mierikswortel, peterselie, sjalot

€ 22 Carpaccio van Black Angus of tonijn, pesto, rucola en Parmezaan

€ 20 Kroketten van grijze garnalen, Ruby Red, kruidensla

€ 27 Staafjes van gerookte paling, belle de Fontenay, rucola en zure room met truffelolie

€ 24 Belgische asperges op Vlaamse wijze /met gerookte zalm suppl € 9

€ 20 Burrata, kerstomaten, coulis van tomaten en basilicum

€ 45 / 30grs Kaviaar Acipenser Baeri royal select ( Toast, mimosa, peterselie, sjalot en zure room )

€ 65 / 50 grs Caviar Acipenser Baeri royal select


Hoofschotel :

€ 32 Belgische asperges op Vlaamse wijze met gerookte zalm

€ 38 Gebakken zeetong, tuinkers, botersaus en frietjes

€ 30 Kabeljauw, stoofpotje van asperges, tuinbonen en mousseline

€ 52 Gegrilde tarbot op de graat, tomaten en dijonaise

€ 42 Tussenribstuk ‘’Australië’’, 120 dagen graan gevoederd, tuinkers, frietjes en groene pepersaus of bearnaise

€ 35 Jonge duif uit Anjou, erwten, spekjes et jus natuur

€ 28 Asperges, tuinbonen, tomaten gepocheerd hoeve ei en mousseline( Vegetarisch )




Desserten :

€ 14 Assortiment van geaffineerde kaas

€ 11 Dame Blanche (vanille ijs, slagroom en warme chocolade)

€ 11 Het enige echte café glacé

€ 12 Vanille ijs met advocaat

€ 14 Gemarineerde aardbeien, coulis en ijs

€ 12 Moelleux van chocolade, crème anglaise en vanille ijs

€ 10 Sabayon met Champagne en vanille ijs



# Vanaf 5 personen max. 4 verschillende gerechten !

# Vanaf 8 personen vragen wij een menu te kiezen voor heel de tafel

# Elke allergie, intolerantie of vegetarisch melden bij de reservatie!!! Dan kunnen wij hiermee rekening houden

# sorry maar VEGAN serveren wij niet