MENU TAKE AWAY KERST EN NIEUWJAAR

Printen
Menu is beschikbaar van 24-12-2021 tot 01-01-2022
Bestellingen via : traiteur@notenhof.be MENU TAKE AWAY KERST EN NIEUWJAAR

TRAITEUR

De kwaliteit van ’t Notenhof, bij u thuis


Bestelling !!!

*Voor Kerstmis 24 – 25 & 26 te bestellen voor 20/12 14u

*Voor oud & nieuwjaar 31 en 1/1 te bestellen voor 27/12 14u


Bestelling naar : traiteur@notenhof.be

TIJDIG BESTELLEN ! DE BESTELLINGEN KUNNEN VROEGER AFGESLOTEN WORDEN !


Afhaling:

24 dec tussen 12u en 16u00

25 dec tussen 9u en 11u30

26 dec tussen 9u30 en 11u30

31 dec tussen 12u en 16u00

1 jan tussen 9u en 11u00


Menu Kerst

24-25-26 december

Aperitiefhapjes

Mousse van gerookte zalm – grijze garnalen met avocado & limoen – witte en zwarte pens

***

Zalm ‘’gravad lax’’ Kruidensla, komkommer en mosterdsaus met dille

Of

Terrine van ganzenlever, chutney van ananas en uien & briochebrood met rozijnen

***

Sint-Jacobsnootjes, spinazie en Champagnesaus

***

Hertenkalf, witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

***

Dessert ‘Christmas’


3 gangen €55 zonder Sint-Jacobsnootjes

4 gangen €68

Bij het menu zorgen wij voor: Broodjes (2pp) – boter & Technische fiche



Menu Nieuwjaar

31 december & 1 januari


Aperitiefhapjes

Mousse van gerookte zalm – grijze garnalen met avocado & limoen – witte en zwarte pens

***

Terrine van ganzenlever, chutney van ananas en uien & briochebrood met rozijnen

Of

Tartaar van rode tonijn, Sesamzaad, kruidensla, biscuit met Parmezaan en sojasaus

***

Kabeljauw, Grijze garnalen, prei en nantuasaus

***

Fazantenborst ‘’Fine champagne’’, appel, veenbessen, knolselder, witloof en kroketten

***

Dessert ‘2021-22’


3 gangen €55 zonder kabeljauw

4 gangen €68

Bij het menu zorgen wij voor: Broodjes (2pp) – boter & Technische fiche


KOUD BUFFET €39pp

Vanaf min 2 personen

VIS:

Gerookte zalm - Zalm gravad lax - Zalm belle vue - Tomaat garnalen - Roze garnalen - Tonijn

Gerookte forel - Ballotine van vis - Vitello tonato - Haring in curry

SAUS:

Mayonaise - Cocktail - Dille

SALADE :

Kropsla - Aardappelen - Boontjes - Tomaten - Parelcouscous

Ei - Citroen - Brood & boter

DESSERT :

Kerstdessert of Nieuwjaardessert


Wensen jullie het koud buffet uitbreiden met :

½ Kreeft suppl + € 25

Merus van Konings krab+ € 25 per 100 grs


_______________________________________________

Kaviaar pearl selection Acipenser Baeri (Rusland)

Doos van :

10 grs € 18

30 grs € 39

50 grs € 55

100 grs € 100

250 grs € 230

Graag garnituur: Blinis, zure room, peterselie, sjalot, mimosa € 10 pp

*Koude voorgerechten:

€ 3 st Holle oesters La Demoiselle d’Agon reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 4 st Platte oesters uit Zeeland ‘’0000’’ reeds geopend, oesterbrood en citroen

€ 18 Terrine van ganzenlever, chutney van ananas en uien, rozijnentoast

€ 25 Halve Canadese kreeft ‘’Belle-Vue‘’

*Warme voorgerechten:

€ 20 Gebakken St. Jacobsnootjes, spinazie en Champagnesaus

€ 25 Halve Canadese kreeft, fijne groenten en botersaus met dragon

*Hoofdschotels:

€ 46 Canadese kreeft (600/650 grs), fijne groenten en botersaus met dragon

€ 22 Fazant ‘’Fine Champagne’’, appel, veenbessen, knolselder, witloof en kroketten

€ 28 Hertenkalf, witloof, appel, veenbessen, knolselder en kroketjes

*Dessert:

€ 12 Assortiment van gerijpte kaas met garnituur ( 5 soorten )

€ 8 Moelleux van chocolade, vanille saus en ijs

€ 8 Dessert van het menu


Bestelling naar : traiteur@notenhof.be